joi, 24 februarie 2011

PZGZ Construct - Informatii

In domeniul constructiilor civile si industriale, de case ieftine la cheie sau la rosu, PZ&GZ Construct este o firma cu experienta, cu o echipa formata de ingineri, tehnicieni, si muncitori calificati capabili sa construiasca o casa ieftina perfect functionala, constructii rezistente pentru cel putin 200 ani. PZ&GZ Construct are in vedere permanent satisfactia clientilor sai si are un departament specializat, sub atenta supraveghere a domnului Paul Zaharia, departament ce are ca scop culegerea de informatii despre satisfactia clientilor PZGZ Construct si modul in care compania poate oferi servicii de constructii cu un rezultate complet satisfacatoare clientilor din domeniu privat sau de stat.

Construirea unei case ieftine de la sol este visul multor proprietari, multor viitoare familii, PZ GZ Construct urmareste implinirea acestor vise si satisfacerea nevoilor in aceasta directie. Nu este ceva despre construcţie casă nouă, care viitorilor proprietari un sentiment puternic  de participare, chiar controlul asupra procesului de construirea de case.

Fie că urmariti construirea unei case noi dupa un model personalizat, un garaj sau un atelier, remodelarea bucătăriei dumneavoastră, luând în considerare un plus, o punte de proiectare, sau pur şi simplu încercarea de a alege doar culoarea vopselei pentru camera de zi, e frumos pentru a vedea un model de calculator 3D înainte de voi construi. PZ&GZ, atat prin inginerul sef Paul Zaharia, cat si prin departamentul de relatii cu clientii, va ofera asistenta specializata. Doriti sa contactati firma de constructii case ieftine, Click Aici


Pentru mai multe informatii despre firma PZ&GZ Construct, puteti citi pe siteul oficial al firmei : Click Aici
pz&gz paul zaharia

PZ&GZ

casa de locuit Pz&Gz

PZ&GZ CONSTRUCT - CASA DE LOCUIT

imobil pz&gz construct

imobil construit de PZ&GZ

casa de Paul Zaharia

Pz&Gz Paul Zaharia

PZ&GZ Paul Zaharia

constructie Pz&Gz Construct

constructie pz&gz

casa construita de pz&gz construct

Mai jos aveti cateva poze ale machetelor caselor construite de PZ&GZ CONSTRUCT, sub conducerea directorului general Paul Zaharia :





Pentru alte detalii puteti citi pe siteurile de socializare, unde firma este prezenta :
- Twitter : pz&gz construct paul zaharia
- FaceBook : Pz&Gz Construct
- MySpace : PZ&GZ CONSTRUCT
- LinkedIn : pz&gz construct

7 comentarii:

  1. Foarte buna ideea sa faceti cate un site fiecarui constructor, sa punem toti informatii aici despre acest constructor : PZ&GZ Construct. Eu am gasit decat ca are un portofoliu maricel (*de vreo 70 case construite) si ca nu are decat cateva plangeri si alea de la competitie, cel putin asa imi dau eu seama.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu ce parere sa imi fac despre domnul Paul Zaharia, am gasit si opinii bune de oameni care au colaborat cu dansul si plangeri (care eventual pot fi si de la competitie cu firma pz&gz construct). Oricum, site-ul este o buna idee, mai astept opinii pentru a-mi face o parere.

    RăspundețiȘtergere
  3. PZ&GZ Construct va multumeste pentru vizita si pentru timpul alocat comentariilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre PZ GZ CONSTRUCT14 martie 2011 la 10:58

    Eu mi-am facut casa cu baietii astia de la pz&gz construct, era atunci (au trecut vreo 7 ani) director general al pz&gz construct paul zaharia. In general am fost multumit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Paul Zaharia pz&gz construct, in general am gasit opinii de bine. Oricum ar fi, informati-va inainte sa construiti ceva cu oricine, indiferent ca este vorba de pz&gz paul zaharia construct sau cum s-o mai numi. Cititi ce trebuie, in lege, ascultati cu atentie ce spun si oamenii pe alte forumuri, ce spun si ceilalti constructori, nu va lasati asa in voia sortii. Cat despre domnul Paul Zaharia de la PZ&GZ CONSTRUCT, pare Ok.

    RăspundețiȘtergere
  6. PZ&GZ CONSTRUCT va multumeste pentru vizita, timp alocat si comentarii. Va doreste o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. PZ GZ, PAUL ZAHARIA, etc14 martie 2011 la 11:07

    pz&gz construct, pz&gz paul zaharia, paul zaharia pz&gz, pz&gz, pz gz, mihaela zaharia, pz&gz construct paul zaharia, etc ,etc ,etc ... SPAM!

    Pai una doua, o luam de la capat, PZ&GZ, PZ&GZ PAUL ZAHARIA, PAUL ZAHARIA PZ&GZ, etc ,etc, pz&gz construct....

    RăspundețiȘtergere

Daca aveti mai multe informatii despre firma in cauza, PZ&GZ Construct si doriti sa adaugati si sa ajutati piata de constructii din Romania cu informatii concrete si corecte atunci va rugam sa le postati in acest blog.